Svenska staten finansierar en amerikansk organisation som vill censurera Twitter

Ocensurerade nyheter

Media Matters, en amerikansk organisation, tillsammans med ett antal andra organisationer uppmanar indirekt till bojkott av annonsering på Twitter efter Elon Musks övertagande om de inte fortsätter sin censur av oliktänkande som kommit att prägla bolaget under senare år.

Gruppen hävdar att Twitter under Musk kommer ”förgifta informationsflödet och vara ett direkt hot mot människors säkerhet, speciellt bland de som är mest såbara och marginaliserade”.

Access Now är en av organisationerna som står bakom uppmaningen. Verksamt i USA med missionen att ”försvara och utveckla digitala rättigheter för utsatta användare världen över”. En av deras finansiärer är svenska biståndsmyndigheten SIDA som mellan 2013 och 2021 har bidragit med 5 954 613 dollar.

Media Matters, en amerikansk organisation, tillsammans med ett antal andra organisationer uppmanar indirekt till bojkott av annonsering på Twitter efter Elon Musks övertagande om de inte fortsätter sin censur av oliktänkande som kommit att prägla bolaget under senare år.

Gruppen hävdar…

View original post 244 more words

Covid 19 vaccinen – myndigheternas desinformation

Ocensurerade nyheter

Våra skattepengar avlönar, politiker, myndigheter och SVT. De ska via olika typer av expertis, ge oss korrekt information i olika situationer och i sakfrågor. Vi lägger förutom våra pengar, vår tillit till dessa myndigheter. Vi har svårt att tro att de skulle ljuga för oss, men vi behöver nog revidera vår uppfattning. Bland annat i samband med Covid-19 och ”vaccinationerna” har myndigheter, politiker och media tillsammans desinformerat, vilselett och ljugit för oss.
I den här filmen kommer jag att visa på ett flertal lögner, bland annat fanns ingen överdödlighet för personer under 64 år, tvärtom var det en underdödlighet om vi jämför med 2017 och 2018.
De personer som avled av/med Covid-19 var över 70 år och dog främst på särskilt boende. Vi vet nog alla att många fick palliativ vård, tyvärr hände inte detta bara i Sverige, det hände i en global skala. Hur mycket drev dessa ”mord” upp…

View original post 328 more words

SUDDEN DEATH: We all have to somehow come to grips with people dying all around us as globalists wage TOTAL WAR against humanity

Lissa's Humane Life: Exposing a Nation of Traitors... Human Rights be Damned

(Natural News) Today’s Situation Update podcast is entitled, “Sudden Death.” It’s both a description of what I just experienced with the loss of a beloved ranch animal late last night, as well as an observation about the globalists waging total war on humanity and thereby achieving the mass extermination of billions of human beings.

Strange, isn’t it? How we can talk about “billions” of human beings being outright murdered by vaccines and engineered famine, yet when an animal close to us dies — or a loved one, relative, spouse, etc. — it hurts far more than the thought of “billions.” That’s because every human being who is murdered by the globalists was loved by someone. Every death counts because every life matters. Yet we live in such an insane, fascism, woketard society that merely uttering, “All lives matter” gets you de-platformed and branded a racist.

That’s because

View original post 407 more words

Matti och Katti avsnitt 58 – Vart tog ryggraden vägen?

Ocensurerade nyheter

Veckans Matti och Katti har rubriken ”Vart tog ryggraden vägen” där vi fokuserar på SD och Expo som satsar hårt på att tysta debatter.

Vi börjar med Expo och SD.
SD stoppar föreläsning med Katerina Janouch, skriver Expo. Vi pratar om hur statligt finansierad vänsterextrem organisation som blivit konspiratorisk och foliehattar på riktigt tillåts styra svensk politik. Vi pratar om traditionen av drev och att det finns en reflex att oppositionen blir livrädd så fort den blir det minsta ifrågasatt och på det sätt ger vapen och verktyg till socialisterna som vill förstöra Sverige. Nina Drakfors påminde om att även Lennart Matikainen fick bokas av.

SD bör våga gå sin egen väg. Vi lyfter dem som kämpar inom SD. Vi ger dem kraft och beröm, att det är de som är bra! Men att SD måste våga bli mindre ängsliga.
Vi berättar båda hur vi drabbats inte bara via SD…

View original post 154 more words

Joe Bidens son bakom labb för biologiska stridsmedel i Ukraina

Ocensurerade nyheter

UTRIKES. De ryska påståendena om att presidentsonen Hunter Biden varit inblandad i att driva labb för biologiska stridsmedel i Ukraina är korrekta, avslöjar Daily Mail. Sonen hjälpte en underleverantör åt det amerikanska försvarsdepartementet att etablera labb i Ukraina för forskning om dödliga sjukdomar som kan användas som biovapen, visar dokument på hans laptop.

Efter den USA-stödda statskuppen i Ukraina 2014 hjälpte presidentsonen en amerikansk vapentillverkare i Kalifornien, Biometa, att etablera laboratorium för utvecklingen av dödliga smittor i Ukraina.

Metabiota är en privat försvars­entreprenör som anlitas av det amerikanska försvarsdepartementet och som specialiserar sig på forskning om sjukdomar som kan användas som biovapen.

Ryssland har använt den påstådda utvecklingen av massförstörelsevapen i Ukraina som en ursäkt för sin attack på grannlandet den 24 januari i år. Från ryskt håll skärptes anklagelserna på torsdagen, när ryska politiker började tala om att laboratorium i Ukraina hade utvecklat biokemiska stridsmedel i samarbete med Joe…

View original post 6 more words