Så ska vi ha´t — ulsansblogg

Nu har jag läst regeringsförklaringen några gånger. Jag förundras över den långa och orealistiska önskelistan. Detta kan ju bara vara en önskelista! Allt ska ju först godkännas av riksdagen. Dessutom finns det en budget att förhålla sig till. Det finns dock några enkla saker som regeringen vill besluta om som inte kommer att kosta en […]

via Så ska vi ha´t — ulsansblogg

Advertisements

Henrik Jönsson om Jök-boet

Julia Caesar

“Ingen vet vilken politik dessa knäppgökar kan tänkas driva i ett kommunist-marknads-liberalt-social-grönt-experimentellt samarbete” säger Henrik Jönsson i den här analysen av den regering svenska folket har förärats efter 131 dagar av väntan.

“Det handlar om tilliten till att den representativa demokratin är just representativ, transparent – gör skillnad. Att vi tillåts att gilla och tolerera olika” säger Henrik Jönsson.

View original post 127 more words

SHOCKING: Leftists Are Working Overtime to Shut Down Movie “Killing Free Speech” on Media Bias and Border Security — WATCH IT HERE!

Liberty is dying in America, Michael Hansen, the director of Killing Europe, released his latest production Killing Free Speech  on how the U.S. is going down the same self-destructive road as Europe. The film exposes the radical left’s actions to silence free speech and the mainstream media’s efforts to shut down any point of view impeding […]

Source: SHOCKING: Leftists Are Working Overtime to Shut Down Movie “Killing Free Speech” on Media Bias and Border Security — WATCH IT HERE!

Arresteringar pågår!Djupa statens korthus faller samman

Bakom kulisserna

wohoo

ARREST MADE!! CONFIRMED!! DEEPSTATE HOUSE OF CARDS COLLAPSING After THEY RELEASED EVERYTHING!! ►Please Like, Share, And Subcribe This Channel:

https://bit.ly/2viPlGy

Dags för en bombskräll! Hannity watch angående Den djupa staten
Det här kräver en hel del förklaringar. Vi kommer att göra en lättförståelig nedbrytning för dig. Det är frågan om maktmissbruk och korruption. Kom ihåg, att vi har berättat om allt det här för dig. Men idag är det betydligt värre än vi någonsin fått veta om hittills.
Vi vet nu, att människor inom toppen för FBI har varit fyllda av hat och verkligt Trump-hat, samt satt alla sina värderingar och sin uppenbara politiska partiskhet på spel för att få gottgörelse för att de avskedade James Comey. 
comey
James Comey
De begick en sammansvärjning i avsikt att förstöra för din vederbörligen valda president och det sträcker sig tidsmässigt längre bort än vad vi hittills redan visste och fram till den här…

View original post 1,591 more words

Falsk matematik från eko-motståndare

anthropocene

Jag har vid upprepade tillfällen fäst uppmärksamheten på den intensiva propagandan från Big Food mot ekologiskt jordbruk och ekologiska matprodukter, senast här där jag bemötte Rebecca Weidmo Uvells mycket okunniga angrepp på det ekologiska. En snabbt växande efterfrågan på ekologiska matprodukter stör nämligen livsmedelsindustrins strävan efter global marknadsdominans och uppbyggnad av monopolmarknader, varför man lägger betydande resurser på propaganda mot den mycket nyttigare ekologiska maten. Industrimaten från Big Food är en viktig orsak bakom den pågående pandemin av metabol sjuklighet.
Artur Granstedt som är docent i ekologisk odling och författare till boken Morgondagens jordbruk har på Ytterjärna Forum skrivit en i mitt tycke bra redogörelse för vad ekologisk odling innebär. Det han beskriver ligger nära den typ av jordbruk som den kända amerikanska bonden Gabe Brown bedriver och som jag skriver om i min bok om den Den Metabola Pandemin. Han kommenterar de återkommande försöken att via media baktala…

View original post 724 more words