BREAKING: Deep state criminals and traitors to all be OUTED as President Trump approves wide-ranging release of FISA documents, FBI texts and more

This is a breaking news alert with huge implications for the future of our country. (See full analysis videos, below.) According to a White House statement: At the request of a number of […]

Source: BREAKING: Deep state criminals and traitors to all be OUTED as President Trump approves wide-ranging release of FISA documents, FBI texts and more

Advertisements

Sverige, Sverige gamle vän. Festligt att du lever än Men du ser rätt krasslig ut…

Rea, rea, land slumpas bort till högstbjudande, allt gratis, allt fritt, ingen nämnd och ingen glömd i den heliga mångfaldens ( enfaldens) namn).

Här har vi värdegrundsministerier och feministiska könskommissarier som hjälper till att omforma de svenskar som ännu ej lyckats anpassa sig till de nya berikande miljöerna med många nya trevliga bekantskaper som alla är ivriga att få träffa dig, speciellt om de är unga och lättklädda kvinnor.

Vi har t o m speciellt utformade politiska straffrabatter om du skulle råka ut för rasism av dem du träffar och därför är tvungen att försvara dig mot de oanständiga svenskarna.

De styrande i landet är alla, nåväl nästan alla, dina vänner som vill hjälpa dig att få en så trivsam vistelse här som du vill och du behöver inte känna dig tvingad att lära dig vårt konstiga språk eller skaffa någon jobbig försörjning för vi ordnar allt så att du kan koppla av utan att känna dig pressad eller stressad.

Om du vill utöva din religion så är du fri att göra det varhelst du önskar och vill och vi hjälper dig gärna att bygga samlingslokaler så att du och de dina kan hylla er gud.

Med tiden kanske du vill hjälpa till att bygga upp ett politiskt parti för att ännu bättre kunna förvandla detta ditt nya land till ditt drömland och var övertygad om att vi alla kommer hjälpa dig i dina strävanden!

Vi skall säkert få bukt med de elaka svenskar som protesterar. Vi har ju lagar och politiska kommissarier och de vill göra allt de kan för att hjälpa dig uppnå dina strävanden.

Skulle du trots detta ha något att anmärka på så är vi förskräckligt ledsna och vill hjälpa dig med allt som står i din väg.

Förlåt oss om vi inte ännu lyckats förvandla ditt liv till ett paradis men du måste förstå att det tar tid att integrera de oanständiga svenskar som motarbetar oss.

Som vanligt. Pk media undanhåller fakta för att folket inte ska få ta beslut.

PKmedias vanliga rättesnören är att mörka eller vinkla eller t o m i vissa fall rent av ljuga!

Varjager's Weblog

Nu efter valet är media fulla av information om att gränserna är vidöppna. Kabul är en säker stad. Så våra snyltare kan åka hem. Allt detta har de undanhållit för att folket inte skulle ta logiska beslut till valet. Är det verkligen någon som tror att media är oberoende längre?

Varjager

View original post

Trump uppfyller sina vallöften om en mer strikt migrationspolitik – meanwhile in Sweden…

Jenny Piper

Igår deklarerade den amerikanska senatssekreteraren Mike Pompeo att USA kommer att skära ned på antalet migranter som man tillåter att komma in i landet till 30.000 för år 2019, ett drag som fått kritik och fördömande ord som ”skamligt” samt ”förskräckligt” används för att beskriva beslutet.

Redan i år tar USA emot färre migranter – taket ligger på 45.000, vilket är nästan hälften så många som man tog in i landet år 2016.

President Donald Trumps valkampanj gick bland annat ut på att lova en mer strikt migrationspolitik och hans administration har genom otaliga beslut det senaste året drivit igenom en hårdare linje. Enligt Reuters analys av regeringsdata har antalet muslimska migranter nu minskat med en tredjedel i jämförelse med läget för två år sedan och procenttalet för européer har istället tredubblats.

Det amerikanska folket har tänkt till innan de gick till valurnorna helt enkelt och nu skördar de…

View original post 229 more words

Jakten på politiska motståndare är nu igång

Varjager's Weblog

Det är inte bara kommunister och andra “toleranta” vänsternissar som ägnar sig åt att kontakta uppdrags- och arbetsgivare i syfte att komma åt sina politiska meningsmotståndare.

Även Centerpartiets gruppledare i Nyköping, Martina Hallström, ägnar sig åt att förfölja och trakassera sina politiska motståndare.

PersonbildLeena Martina Hallström, Centerpartiets gruppledare i Nyköping

Denna gång är det juristen Jessica Ohlsson som ska bli av med sitt jobb, om Martina Hallström och hennes anhang får som de vill.

Martina Hallström hävdar att Jessica Ohlsson inte kan företräda asylsökande eftersom hon på sin fritid är engagerad i AfS, ett parti som förespråkar återvandring.

Jessica Ohlsson säger :
– Som jurist så tillämpar jag den lag som finns, och som politiker vill jag stifta nya lagar, så jag har inga problem alls att skilja på politik och juridik, säger Jessica Ohlson. (SR).

Med Martina Hallströms logik skulle nästan alla handläggare och chefer på Migrationsverket sparkas…

View original post 157 more words