NORDKOREA – VILKET PINSAMT SKÅDESPEL

corneliadahlberg

Dagens Brage genom Kalle Hellberg:

UNDER DE ÅR NÄR KIM JUNG-UN SEMESTRADE I SCHWEIZ KNÖTS BANDEN.

CIA lyckades under dessa år slå klorna i Nordkorea. Både Ukraina och Nordkorea är idag CIA:s vasallstater. Ukraina förser på CIA:s order Nordkorea med raketteknologi. Nordkorea avfyrar allt på beställning av CIA. Hoten mot grannländerna är formulerade av CIA. Motivet är att underlätta för USA att proppa denna del av Asien full med robotsystem som hotar Kina.

View original post 1,927 more words

Så visar den auktoritära staten sitt fula tryne

corneliadahlberg

Av Olle Ljungbeck

Enligt uppgift kommer regeringen Löfven att lägga fram en lagrådsremiss med förslag om att Rektorer skall kunna hindra riksdagspartier att informera på skolor.

Går förslaget efter remissbehandling igenom (bl a skall övriga partier ta ställning till förslaget) är det ett tydligt brott mot grundlagen om åsikts- och yttrandefrihet. Sålunda en dödförklaring av demokratin.

Vi ser i dag en tydlig strävan från sjuklöverpartierna att begränsa medborgarnas frihet på olika områden. Helt enkelt en inskränkning i medborgarnas frihet som är oförenlig med demokrati.

View original post 1,008 more words

Folk är förbannade

WTF?

Folk är jävligt förbannade nuförtiden. På väldigt mycket. Sen finns det några som inte alls förstår varför eller ens låtsas förstå fast det är ganska enkelt att förstå varför.

Några exempel på vad folk är förbannade på. Detta är saker som sänker livskvaliteten enormt mycket på så många olika sätt.

Krig på akutmottagningar, nu senast på Karolinska. På AKUTMOTTAGNINGAR! Och polisen griper såklart ingen. Och om de mot all förmodan griper någon så är han ute på gatan och flinar igen någon dag senare i bästa fall, i sämsta fall efter någon timma.

Ut med alla bilder som finns på dessa jävla amöbor vars föräldrar uppenbart är alldeles för nära släkt med varandra! Ut med alla övervakningsfilmer på dem. I all media som finns. TV, tidningar och vad annat som kan finnas. Ut med namn och bild på var och en av dem  med en text som t ex…

View original post 1,999 more words

Massive nationwide #MarchOnGoogle August 19th … join the protest against techno tyranny and ‘Goolag’ dictators – NaturalNews.com

Frustrated with Google’s continued efforts to silence free speech and control the content that shows up on people’s internet searches, protesters from all across the country are […]

Source: Massive nationwide #MarchOnGoogle August 19th … join the protest against techno tyranny and ‘Goolag’ dictators – NaturalNews.com