Ghost:/”Pappa, vad är alliansen för nåt?”

ghostalive

– Pappa, det där alliansen som de pratar om så mycket på radio och TV – vad är det för nåt egentligen?

– Jo, min gosse, det ska jag tala om. Ser du de där fyra som står i sandlådan och slår på varandra så att de blöder och samtidigt ropar “Vi håller ihop”? Det är alliansen.

View original post

Advertisements

För ett år sedan var protesterna i full gång mot denna tvångsskatt och imorgon smäller det – tyvärr inte till vår fördel!

Jenny Piper

För snart ett år sedan skrev jag detta debattinlägg om public service-skatten och strax innan riksdagsledamöterna gick på jullov skickade jag in petitionen mot tv-skatten med över 6.000 underskrifter till Alice Bah Kuhnkes departement.

Efter det har den valsat runt i utskottet och imorgon är det således dags för den slutliga omröstningen i riksdagen, men det ser otroligt mörkt ut för oss hederliga skattebetalare och det enda parti som kommer att rösta emot förslaget är SD.

Jag förstår verkligen inte varför Moderaterna och Kristdemokraterna stödjer ett så befängt förslag när man vet att det är ett fullständigt oneutralt organ som man tvingar svenska folket att finansiera, trots att det enda rätta vore att det sker på frivillig basis!

Återigen ber vi en stilla bön trots att vi vet att det är lönlöst. Demokratin är död och demokraturen är sedan en tid tillbaka redan ett faktum!

FB_IMG_1542106302171.jpg

View original post

Ännu ett EU-land säger nej till FN:s galna migrationsavtal – men i Sverige finns det inte ens på agendan trots att mindre än en månad återstår till möte, samtidigt sätter team Lööf/Björklund hela landet på spel i sin iver att boosta sina egon!

Jenny Piper

Debatten i Europa om FN:s kontroversiella migrationsavtal “Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” som skall skrivas under i Marrakech om mindre än en månad rullar vidare – förutom i Sverige där debatten totalt har uteblivit tack vare att gammelmedia lägger locket på och vår riksdag är fullt upptagna av andra saker, som till exempel kasta skit på varandra och vända kappan efter vinden. Morgondagens statsministeromröstning lär för övrigt bli ett skådespel utan dess like och vi vet alla vem som har huvudrollen som “the wicked witch from the west”!

Det är anmärkningsvärt hur två minoritetspartier som inte ens har folket i ryggen kan sätta käppar i hjulet för Sverige att få en ny regering på plats och jag undrar om Lööf och Björklund vet med vilka insatser de spelar detta höga spel. Det här kommer inte att gå omärkt förbi och jag är övertygad om att en…

View original post 305 more words