Ord och inga visor — Petterssons gör skillnad!

Den polska premiärministern Beata Szydlo gör det fullständigt klart i ett tal i det polska parlamentet sejmen den 24 maj 2017, att Polen inte kommer att böja sig för några diktat från EU om att påtvingas s k flyktingar. Kontrasten mellan henne och Stefan Löfvén är som mellan dag och natt. SL besökte för en […]

via Ord och inga visor — Petterssons gör skillnad!

3 thoughts on “Ord och inga visor — Petterssons gör skillnad!

  1. Mina tankar kring denna problematik:

    Slaviska länder är kanske de länder som blir bra på att urskilja elitens manipulation och påtvingade omstruktureringar i samhället.

    Polen är ett av de länder som blev mycket plågad av olika särintressen under historiens lopp. Därför är Polens reaktion mot pådyvlad invandring sund och normal. Det är dock inte bara Polen som har en historia fläckad av underkastelse och påtvingad överhöghet från andra länders intressen. Tjeckien, Slovakien, Ungern är några länder som inte vill ha någon invandring i sina länder.

    Varför kallar jag invandringen pådyvlad?

    Det är enkelt. Skulle inte ett visst land göra grushögar av hela nationer, skulle ett visst land inte bygga upp terrororganisationer genom sina underrättelseorganisationer så skulle det inte komma några flyktingar alls. Denna aggressiva politik mot vissa länder är så fel mot människor som bor där som det bara kan bli. Man förstör för människor deras livsmiljö så att de är tvungna att röra sig i en viss riktning som samma makt som förstör har redan ritat upp och bestämt! En total inhuman behandling.

    Varför sker detta?
    Läs mera här: https://ivansblogg.com/2017/08/27/ord-och-inga-visor/

    Liked by 1 person

Leave a comment