EU:s coronafond – en täckmantel för den stora återställningen och en total omvandling av vårt sätt att leva

Jenny Piper

Jag har tidigare uppmärksammat EU:s coronafond, utsedd till årets värsta slöseri med skattemedel av Slöseriombudsmannen (SlösO), där 750 miljarder euro ska delas ut till Europas länder under sju år – ett enormt lån som skuldsätter medlemsländerna ända fram till år 2058 och kostar oss svenska skattebetalare cirka 150 miljarder kronor samtidigt som den inte genererar någon behållning till oss, men som ändå röstades igenom av en majoritet av riksdagspartierna.

När det holländska representanthuset i veckan debatterade den europeiska så kallade “Corona-återvinningsfonden”, ville den holländska riksdagsledamot Pepijn van Houwelingen (FVD) med all rätta veta vad Corona har med denna fond att göra och han får med många viktiga poänger.

-“Det fanns planer på att reformera bilskatterna, prata om energiskatter, om omorganisation av grisfarmer och om CO2-skatter. Det kommer inte som någon överraskning för de människor som har följt debatten om en planerad ekonomisk rivning under en tid att Corona-återvinningsfonden är en…

View original post 500 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s