Ännu ett slag i luften från EU-patrasket

Så gott som allting som globalisterna gör slår tillbaka på vanliga människor inom respektive länder. Man skulle kunna säga att de bedriver ett krig mot sina egna invånare via felaktiga beslut och rena lögner om inte t o m fullt avsiktligt för att genomdriva sina egna agendor!!!

Jenny Piper

I dag presenterade EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen EU:s senaste sanktionspaket mot Ryssland och precis som förväntat är det ännu ett slag i luften med oss medborgare som förlorare.

Von der Leyen deklarerade att EU vill förbjuda rysk olja i Europa och oljeimporten från Ryssland ska vara utfasad inom sex månader. Därefter väntar förbud på bensin och andra raffinerade produkter.

Enligt Christian Kopfer, råvaruanalytiker på Handelsbanken, är ett förbud på olja betydligt enklare att hantera än ett gasstopp eftersom det går att köpa olja från andra länder än Ryssland. Det kommer dock att bli högre transportkostnader och Kopfer tror inte att de nya sanktionerna kommer ha någon större påverkan på den ryska ekonomin eftersom Ryssland kommer att kunna sälja till andra länder i stället samt troligen öka sina leveranser till Asien, däribland Indien, Kina och Japan.

Således ska vi tvärtemot EU:s visioner om att minska klimatpåverkan genom att köpa…

View original post 55 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s