Bakom kulisserna

Nurse activist: Healthcare workers who supported COVID-19 hospital policies should stand trial for deaths they enabled

Mar 22, 2022|The War on America
https://drleonardcoldwell.com/2022/03/22/nurse-activist-healthcare-workers-who-supported-covid-19-hospital-policies-should-stand-trial-for-deaths-they-enabled/

En veteransjuksköterska i Storbritannien kräver att alla sjuksköterskor, läkare och annan vårdpersonal som stödde sina arbetsgivares pandemipolicy för Wuhan coronavirus (COVID-19) ska dömas och dömas för de dödsfall som de möjliggjorde.

Kate Shemirani, 56, är en 36-årig veteransjuksköterska från Storbritannien som har kallats Storbritanniens “farligaste kvinna och ökänd anti-vaxxer” för sin anti-vaccinaktivism och hälsofrihetsförespråkare.

På grund av sin aktivism har Shemirani blivit måltavla av den brittiska regeringen och mainstream media. Förra året förlorade hon sin licens efter att hon utövat sjuksköterskeyrket på grund av några av hennes covid-19-anspråk. Hon blev senare måltavla i rättegångar eftersom hon organiserade flera anti-COVID-19 lockdown-protester.

Rättegångar i Nürnbergstil kommer för medicinsk personal

Under ett framträdande på “Dr. Jane Ruby Show,” pratade Shemirani om människorna som hon kallade “Sjuksköterskor som stannade” – eller sjukvårdspersonalen som blint stödde sjukhusens covid-19-protokoll även om dessa policyn regelbundet leder till patienters…

View original post 196 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s