Kräver att von der Leyen avgår efter misstänkt vaccinupphandling

Jenny Piper

När många av oss indikerade att det fanns suspekta kopplingar mellan EU-kommissionens chef Ursula von der Leyen och dennes make som är medicinsk chef för ett amerikanskt bioteknikföretag som specialiserar sig på just cell- och genterapi, var det många som skrattade bort det. Nu har det visat sig finnas fog för misstanken och ett tvärpolitiskt initiativ från 36 europeiska parlamentsledamöter har nu lanserat ett initiativ för att kräva att EU-kommissionens kontrakt med tillverkarna av covidvaccin ska offentliggöras fullt ut.

Detta gäller även EU-kommissionens chef Ursula von der Leyen som misstänks ha gynnats av vissa kontrakt och anklagas för att ha varit inblandad i ett gigantiskt vetenskapligt bedrägeri, varför man nu kräver att hon avgår.

Tydligen ska en form av vaccinationsaffärsplan samordnats privat mellan Pfizers VD och Ursula von der Leyen innan EU-kommissionen började marknadsföra Covid-19-vaccinerna som “det enda botemedlet mot Corona”, där kärnan i planen kan ha varit privat affärsintresse…

View original post 166 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s