Finnarna visar sisu – kräver stopp för covidrestriktioner, halverade bensin- och dieselskatter samt regeringens avgång

Jenny Piper

Det är inte bara i Kanada det pågår massiva protester mot vaccinrestriktioner med tusentals lastbilar och människor som protesterar mot covidrestriktionerna, även i Finland pågår en stor manifestation döpt till Convoy Finland 2022 som orsakat stora störningar i trafiken under helgen. Med slagord som “nej till vaccinpass” samt “för frihet” visar finnarna sisu och står upp mot överheten, men enligt polisen saknar demonstranterna tillstånd.

Convoy Finland 2022 inleddes i fredags och ska pågå i fem dygn mellan klockan 10-22. Arrangörerna bakom Convoy Finland motsätter sig bland annat coronarestriktioner, covidintyg, vacciner, vaccinpass, munskydd, digitala identitetshandlingar, “eliten” och Nato. Vidare kräver man att bensin- och dieselskatterna halveras samt att regeringen avgår.

Bravo! Det händer lite saker runt om i världen och ju fler som protesterar desto svårare för de styrande politikerna att i samarbete med massmedia upprätthålla bedrägeriet. Ser med spänning fram mot vad som kommer att ske framöver och hur ledarna…

View original post 93 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s