Bakom kulisserna

Kan vara en teckning av text där det står ”Om de ovaccinerade nekas tillträde till sjukhus för att fa vard, vad är det da för patienter som finns pả de överfulla sjukhusen?”

2021-11-17

Detta kan vara en berättigad fråga nu när man hör om allt fler som insjuknar på grund av sina sprutor. Själv fick jag ett erbjudande från Region Värmland om att ta min spruta “för jag befinner mig ju i riskgruppen”. Det erbjudandet hamnade där det hör hemma – i soporna!

Erbjudandet innehöll ingen avsändare eller kontaktinformation om vem eller vart man kunde vända sig om man ville ställa några frågor. De vill tydligen inte ha några ifrågasättanden utan bara ett blint lydande. 

Det är många som ibland ringer till mig angående något som jag har publicerat på Bakom kulisserna. Häromdagen ringde en förtvivlad mamma till mig. Hon hade tagit det där “vaccinet” och nu var hon så dålig och hennes kropp fungerade knappast.

Om hon inte hade haft barn, hade hon tagit livet av sig, berättade hon. Hennes mage hade slutat fungera, uppsvälld och tarmarna fungerade inte för det…

View original post 199 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s