Bakom kulisserna

Image: The tipping point has been reached: Mass civil disobedience “counteroffensive” against vaccine tyranny begins NOW… WALKOUTS on Nov 3 and Nov 8-11

November 01, 2021 by: Mike Adams

https://www.naturalnews.com/2021-11-01-the-tipping-point-has-been-reached-mass-civil-disobedience-counteroffensive-against-vaccine-tyranny-begins-now.html#

Med piloter, poliser, brandmän, sjuksköterskor och människor i alla samhällsskikt som nu tar ställning och säger “NEJ!” till de dödliga vaccinsprutorna har en vändpunkt nåtts i Amerika. Insikten har drabbat miljontals människor att efterlevnaden av de allt mer vansinniga kraven från vaccintyranner leder bara till mer lidande och död.

Vi kan inte “följa” vår väg till frihet… speciellt när de som kräver vår efterlevnad, är makthungriga brottslingar och psykopater.

Vi måste fredligt motstå tyranni och vägra delta i ett riggat samhälle där alla våra rättigheter – yttrandefrihet, medicinska val, ärliga val, etc. – alla har stulits från oss.

Det är dags för oss alla att demontera tyrannmaskinen och få den att stanna. Det är därför avsked har meddelats mot arbetsgivare som kräver vaccin för den 3 november (denna onsdag) och 8–11 november.

Här är Robert F. Kennedy, Jr., som kräver den icke-våldsamma…

View original post 514 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s