Bakom kulisserna

Sunday, October 3
Judy Byington
https://beforeitsnews.com/press-releases/2021/10/tsunami-to-hit-us-europe-expected-to-kill-millions-no-warning-planned-3725103.html

VARNING KORREKT OCH NUVARANDE FARA: Forskare hävdade att det från och med igår fanns en 50/50 chans och det är bara en tidsfråga innan varje storstad 20 mil inåt USA:s ost- och södra kuster skulle utplånas, med miljoner dödade båda i USA och Europa av en tsunami orsakad av vulkanutbrottet på ön La Palma på Kanarieöarna.

I går kväll indikerade nya uppgifter om att skador också skulle inträffa ungefär 32 kilometer in på Europas anslutning till Atlanten.

Även om geologer under flera månader sedan fann att vulkanutbrottet kunde få en bit av ön att så småningom bryta sönder och falla i havet, har det kabbal-ägda Mainstream Media försummat att täcka historien – inte förvånande eftersom deras Illuminati agenda är att avfolka planeten.

Oroande var att under evenemanget skulle inga åtgärder vidtas för att informera eller skydda en enda själ enligt en geolog som arbetar…

View original post 660 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s