Klimatångest tycks vara ett lokalt svenskt problem

Jenny Piper

Jag läser utländsk media dagligen och kan med lätthet konstatera att klimatångesten, klimathysterin samt det evinnerliga tjatet om klimatnödläget är ett lokalt svenskt problem. Ingen annanstans fylls tablåerna med så mycket propaganda i detta ämne som i det lilla kungariket i norr där det kuvade folket gladeligen suger i sig allt som mainstream media serverar utan varken eftertanke eller ifrågasättande. När det däremot är rekordkallt och mycket snö är hycklarna tysta eftersom det inte passar deras narrativ om de farligt varma temperaturerna som hotar allt existentiellt liv i syfte att skrämma människor för att kunna genomföra den politiska agendan.

De senaste dagarna verkar svensk media ha slagit något slags rekord i hur mycket indoktrinerinering man kan prångla ut dagligen, men medan övriga världen nöjde sig med att skriva om IPCC-rapporten när den offentliggjordes samt sedan vände blad, fortsätter vi i Sverige med att försöka pådyvla befolkningen samma dynga om och…

View original post 221 more words

One thought on “Klimatångest tycks vara ett lokalt svenskt problem

  1. Vilket är bästa sättet att styra människor om inte genom att skrämma upp dem om de inte går med på det makthavarna önskar. Vi har för närvarande två större ämnen som används för att skrämma folk där propagandan är överväldigande och absolut inga motstående fakta får diskuteras och dessa två är klimatet och pandemin. Vad ingen i MSM skriver om är vad oberoende forskare både inom både klimatologi och virologi har för åsikter och faktaabaserat stöd för dessa åsikter!
    Ingen skriver heller om vad som kommer att hända om vi alla går med på den skrämselpropaganda som MSM framför men om detta finnes mängder med information på nätet.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s