Vi får fortfarande inte hela bilden

Jenny Piper

Tidigare i dag genomförde tydligen de två läkarna Hanna Åsberg (legitimerad läkare samt specialist i allmänmedicin) och Glenn Dormer (legitimerad läkare) en presskonferens nära Folkhälsomyndigheten i Stockholm. Initiativet kan liknas vid “America’s Frontline Doctors” som fått stor uppmärksamhet i USA, men ingen av de inbjudna journalisterna dök upp – inte ens Läkartidningen.

Målsättningen med presskonferensen, som inte verkar ha nämnts i media överhuvudtaget, är att väcka debatt kring en rad ovetenskapligheter i hanteringen av Covid-19 i Sverige.

Läkarna har för avsikt att skicka in ett längre brev till Folkhälsomyndigheten och alla sjukvårdsregioner i Sverige kompletterat med vetenskapliga referenser. De 14 punkter som tas upp i det öppna brevet kan läsas nedan och det hade varit intressant att se en debatt föras om detta istället för denna evinnerliga locket på-strategi som man ägnat sig åt från etablissemangets sida från dag ett, i kombination med att man smutskastar alla oliktänkande som “foliehattar”…

View original post 292 more words

One thought on “Vi får fortfarande inte hela bilden

  1. Två rakryggade läkare som står upp för en verifierbar sanning och en lösning av den s k pandemin och ingenting kommer fram från massmedia!!! Om inte det är ett bevis för diktatur så vet i varje fall inte jag vad detta skulle ses som!!! Det är som något tänkespråk jag såg på fejan; ”sanningen räds inga frågor medan lögnen skyr ifrågasättande”.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s