En tredje dos och årlig vaccinering borde få fler att ifrågasätta nyttan

Århundradets största medicinska experiment och försökspersonerna utser sig själva utan ersättning!!! Dags för folkresning, någon???

Jenny Piper

Masspsykosen som media så effektivt skapat kring coronaviruset fortsätter och Israel som kommit långt med vaccineringen, planerar nu för ännu en massvaccinering – denna gång är det barnen som står på tur. I går fick de som tidigare fått en dos med Astra Zenecas vaccin I Sverige reda på att de ska få ett annat vaccin som dos nummer två. Hur människokroppen kommer att reagera på att blanda med ett mRNA-vaccin är det dock ingen som belyser, så vi får åter se det som ett experiment.

Vaccinsamordnaren Richard Bergström har dessutom slagit fast att det troligen kommer att bli aktuellt med ytterligare en dos vaccin – kanske redan i slutet av året, men annars till våren eller sommaren 2022. Lagom till valspurten med andra ord – om det överhuvudtaget blir något val med tanke på regeringens förkärlek för ologiska restriktioner. Det är i alla fall redan nu uppenbart vilka kostsamma…

View original post 211 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s