Tegnell: ”Det är absolut inte så att vi försöker dölja någonting” — NewsVoice

NOTERAT. Antalet döda i Covid-19 kan vara betydligt större än vad Folkhälsomyndigheten uppger. Det visar en granskning som TT Nyhetsbyrån gjort. Resultatet baseras på siffror från myndigheten. NewsVoice konstaterar att ytterst få yngre människor dör i Sverige trots skrämselrubriker i massmedierna om motsasen. Problemet med statistiken är att det finns en eftersläpning i inrapporteringen. ”Reviderade,…

via Tegnell: ”Det är absolut inte så att vi försöker dölja någonting” — NewsVoice

One thought on “Tegnell: ”Det är absolut inte så att vi försöker dölja någonting” — NewsVoice

  1. Som både Perra J och Sture B skriver så finns det tveksamheter i hur man räknar statistiken i vårt land och vad jag vet så finns det ingen som tagit fram ett idiotsäkert test för covid-19!

    Därför kommer vi in i en trall där, precis som när det gäller lungcancer, “alla som dör i lungcancer gör det p g a rökning” trots att man numera vet att även de som inte röker dör av lungcancer, och här i coronatider, “alla som dör gör det p g a coved-19”!

    Vad betyder det att man alltid verkar höfta siffrorna uppåt och att media alltid eller åtminstone nästan alltid verkar försöka få denna epidemi, jag vägrar kalla det pandemi p g a att man hos WHO ändrat förutsättningarna för vad som kan kallas panedemi, att framstå som värre än den egentligen är???

    Vad värre är och som sällan skrivs om i media är det faktum att p g a att flera regeringar snålat in på ekonomiska medel till sjukvården, i alla fall, när det gäller krisberedskap, vilket gör att vi inte har resurser att ta hand om alla de äldre som blir sjuka utan tvingas välja bort dem från intenivvård vilket jag finner oerhört osmakligt och som påminner om de dödsläger som fanns för över 70 år sedan.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s