PANG! President Trump hotar med att stämma Deep State-operatörerna bakom den bedrägliga och kriminella Mueller-häxjakten

Bakom kulisserna


Efter flera år av attacker genom kriminella aktiviteter och kuppförsök varnade president Trump på tisdagen för att han kan stämma Deep State-arbetarna bakom den kriminella Mueller häxjakten.

Obama-administrationen spionerade olagligt på Trump-kampanjen och senare fortsatte den djupa staten med att spionera på president Trump i Vita huset.

Samma operativa planerade flera kupper för att avskeda denna historiska amerikanska president. Detta är den största politiska skandalen i USA:s historia.

På tisdagen hotade Trump att stämma dessa korrupta jävlar.

President Trump:
Dessa var Mueller-åklagare, och hela Mueller-utredningen inrättades på olagliga grunder på en falsk och nu fullständigt misskrediterade falska dokument. De ljuger och förfalskade dokument till FISA-domstolen och många andra saker. Allt som har att göra med denna bedrägliga utredning är illa besläktad, och enligt min mening borde de kastas ut. Till och med Muellers uttalande till kongressen om att han inte såg mig som…

View original post 90 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s