Tyvärr gott folk pensionspengarna är slut

Händer det inte något positivt i år så är det lika bra att packa resväskan och dra härifrån eftersom det redan passerat alla gränser för vad som kan kallas förnuftigt.
Om inte folket, gemene man tar avstånd från den allt utökande galenskap som härjar i Sverige, iscensatt och styrd uppifrån maktens boningar, så kommer vi att hamna i ett kaos som blir ytterst svårt att styra upp.

Jenny Piper

En bekant berättade om ett seminarie han varit på hos en bank, där de pratade om pensionen och han kunde krasst konstatera efteråt att pensionspengarna är slut.

För att exempelvis kunna få ut 35.000 kr i månaden som pensionär måste man ha sparat ihop 4 miljoner i pensionspengar och hur många har gjort det bland oss vanliga döda?

Redan nu måste vi jobba till 67 och pensionsåldern lär höjas hela tiden i takt med att den hårda verkligheten gör sig påmind. En verklighet skapad av politiker som inte använt skallen de senaste decennierna och inte heller har för avsikt att göra det framöver.

Ingen vill heller prata om elefanten i rummet, nämligen den kraftiga invandringen till Sverige som bidragit till urholkningen av välfärden. Det märkliga är att trots att alla vet att pengarna är slut så fortsätter man ändå med dessa galenskaper att ta in tiotusentals nya individer och deras…

View original post 193 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s