Regeringen har återigen ignorerat allvarliga problem trots fakta på bordet och nu får vi betala priset – hur många gånger ska vi acceptera att de kör landet i botten?

Galenskap utan gränser måste få en påföljd!

Jenny Piper

Det är första advent och jag hade hoppats på att kunna se på julkalendern med barnen utan att börja dagen irriterad på grund av nya politiska “skandaler”, men icke! Återigen framkommer det att Sveriges genom tiderna sämsta regering, trots att man suttit med fakta på hand, ignorerat Skatteverkets rapport som kom redan för två år sedan om att samordningsnumret ger vem som helst tillgång till hela den svenska sjukvården och även svensk pension – där vi skattebetalare i slutändan står för den saftiga notan.
 
Alltså vad är det för en flumregering som styr Sverige och än värre – vad är det för klåpare som röstar på eländet? Man tror knappt att det är sant! Om inte regeringen tar sitt förnuft till fånga och avgår på eget bevåg så måste folket göra revolution för det här går inte – man behöver inte vara Einstein för att förstå att vi är…

View original post 518 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s