anthropocene

Hela GRETA-rörelsen bygger på hur våra barn kommit att bli skräckfyllda av klimatalarmisternas dystopier som dagligen pumpas ut av domedagsprofeter som Rockström, Wijkman m.fl. i våra propagandamedier (SVT, SR, SvD, DN m.fl. MSM) och av den vänstervridna lärarkåren i våra skolor.

Man kan inte ta miste på Gretas rädsla när hon talade inför ett möte i FN nyligen. Att höra henne var en hjärtskärande upplevelse. Det Greta sa var att klimatförändringarna redan skördade människoliv och att ekosystem kollapsar – ”People are suffering, people are dying.Entire ecosystems are collapsing. We are in the beginning of a mass extinction”. Hon tror säkert att det är så. Men vem har fått henna att tro detta?

De hittillsvarande effekterna av växthuseffekten från mänskliga utsläpp är att det blivit en halv grad varmare och att koldioxidhalten i atmosfären ökat med 0,01 procentenheter. Detta har varit ytterst gynnsamt för livet på…

View original post 1,208 more words

One thought on “Klimatfascisterna berövar vår barn deras framtidsdrömmar

  1. Den som godtar auktoritet utan reflektion och egna, ej styrda, informationsinhämtningar kommer att bana väg för fascism eller miljömarxism. Dessutom bör dessa informationsinhämtningar inkludera den berömda tesen, ”follow the money”, vilket innebär att undersöka vem eller vilka som tjänar makt och pengar på denna alarmism. Undersök noga hur de som larmar mest själva lever!
    Utan självständigt tänkande är vi dömda att tillbringa framtiden under oket av förtryck.
    Stort tack till Lars Bern, Tove Lifvendahl och alla ni andra som kämpar för sanning och era medmänniskor!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s