De danska socialdemokraterna har kurage och till skillnad från sin svenska syltryggsmotsvarighet så hymlar de inte om hur verkligheten ser ut

Jenny Piper

Idag höll den nya danska statsministern Mette Fredriksen tal vid öppningen av Folketinget, vilket alltid sker den första tisdagen i oktober. Talet var annorlunda och hon var inte rädd för att sätta ord på dagens problem med kriminalitet och migranter.

Skillnaden mot Socialdemokraterna i Sverige är mycket märkbar och det spelar ingen roll om Löfvén utser Ardalan Shekarabi till sin efterträdare, vilket mycket tyder på efter dagens utnämning av Shekarabi till Socialförsäkringsminister, för skadan är redan skedd och oavsett om S nu försöker vända kappan efter vinden så har vi väljare inte glömt och kommer heller inte glömma de senaste decenniernas svek mot landet och dess medborgare. För övrigt har jag svårt att förstå hypen med Shekarabi, som sägs ha fuskat sig till sin framgång, men för att lyckas som politiker i Sverige är det en utmärkt merit att kunna ljuga!

Ett utdrag ur Mette Fredriksens långa tal som de…

View original post 342 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s