Den dolda historien om den extremt djävulska khazariska maffian

Bakom kulisserna

Puh, det var en chockerande läsning! Så mycket falskhet och ondska, men samtidigt förklarar den varför världen ser ut som den gör idag. Det blev många ahaa-upplevelser.
Så läs och begrunda! Vi ser tydliga paralleller till det som händer idag. Även 9/11 får sin förklaring – och den har du ännu inte hört.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Obs! Khazarernas historia, speciellt den khazariska maffian (KM), världens största organiserade brottssyndikat som den khazariska-oligarkin är involverad i genom deras utplacering av babylonisk penningmagi, har nästan helt uteslutits från historieböckerna.

KM vet idag att den inte kan fungera eller existera utan hyfsad hemlighet och man har därför spenderat mycket pengar på att få sin historia avlägsnad från historieböckerna för att förhindra att medborgarna i världen lär sig om deras “ondska bortom all fantasi” som gör det möjligt för denna världens största organiserade brottskabbal.

Författarna till denna artikel…

View original post 6,892 more words

2 thoughts on “Den dolda historien om den extremt djävulska khazariska maffian

  1. Eftersom inga trovärdiga källhänvisningar används så kan jag inte rekommendera att påstå någonting om saken. Artikeln kan vara en medveten blandning av evident sanning och lögn och det kan användas för att misskreditera evident sanning med kontrollordet “konspirationsteorier” eller “foliehatt”. Tyvärr ser jag flera tecken på att det kan vara själva syftet, eftersom ett flertal uppgifter finns att hämta hos trovärdigare källor, men tycks vara förvrängda.

    Nyheten om israeliska flyttkarlar finns ex. att läsa om via Democracy Now, men någon bild på bilen och tornen finns inte med och det är första gången jag sett den. Jag misstänker följaktligen att den delen är fejkade nyheter, men jag tror att Democracy Now är uppriktig och äkta i sin granskning: https://www.democracynow.org/2007/2/8/cheering_movers_and_art_student_spies

    Den svenska översättningen av Veterans Today är dessutom extremt tafflig och bara det bör ju varna läsaren, inte enbart frånvaron av trovärdiga källhänvisningar. Att människor år 2020 köper svammel okritiskt rakt av, eller befinner sig i extrema sekter med gudar och sektledare, som mestadels framstår som djävulska monster, är dock ingen hemlighet. Det är naturligtvis helt bisarrt efter århundraden av vetenskapliga framgångar som bygger på både öppenhet och skepticism.

    Liked by 1 person

  2. Du har naturligtvis rätt i att några ovedersägliga bevis inte förekommer men ett +antal sannolikheter som gränsar till bevisning. Att enbart en grupp människor eller kategori av människor bär ansvaret för den största ondskan som drabbat och drabbar vår civilisation är naturligtvis inte sant. Det finns ett antal att välja mellan om man tänker efter, t ex frimurare, illuminater, Rockefellers, Soros, Rothshilds, Clinton, Obama, Buschfamiljen, Många äro skyldiga till missdåd och korruption vilket i sig säger en hel del om den moral och etik som för närvarande existerar på denna vår planet. Jag skulle kunna säga mycket om det som sker som fördärvar människor och natur med avsikt och förstör framtidshopp och annat som t ex denna galna nedstängning av stora delar av vår värld i avsikt att införa global diktatur eller det som kallas pandemin Covid-19 men jag tror du vet vad jag menar.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s