Förändringens vindar blåser runt om i världen

Bakom kulisserna

By Benjamin Fulford

Related image

President Trumps besök i Storbritannien i förra veckan har läkt revorna inom den anglosaxiska alliansen och det kommer säkert att förorsaka att den “post-9/11 kuppen”
i väst kommer att vända, uppger Pentagon och familjekällor för de brittiska kungliga. Besöket i Storbritannien var mycket en “Entente Cordiale” inom den anglo-amerikanska axeln och alla pågående frågor som du redan är medveten om. Brexit är en mycket stor sak. Jag vill säga, att resan var framgångsrik och förbindelserna mellan dessa båda länder är nu starkare, summerade en brittisk kunglighet det hela.

Han menar att det finns en splittring mellan anglo-amerikanerna och de europeiska fascist-nazistiska aristokraterna bakom Bilderberg-gruppen. En halvofficiell rapport från en Bilderberg-deltagare bekräftar att det finns en stor splittring mellan den tyskledda EU-fraktionen och britterna, liksom italienarna.

Källor inom fransk underrättelsetjänst säger under tiden att de har funnit bevis på att det senaste parlamentsvalet till EU var riggat av…

View original post 1,398 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s