Regeringen försöker in i det sista att indoktrinera svenska folket att FN:s migrationsavtal inte kommer att påverka landet samt att meningsmotståndare sprider osanningar!

Jenny Piper

På måndag är det dags för FN-konferensen i Marrakesh, där det kritiserade migrationsavtalet Global Compact of Migration skall skrivas under.

Tystnaden som bestått i Sverige fram till blott några få veckor tillbaka är talande och visar på hur illa frågan skötts från regeringens sida. Nu har de svenska propagandaorganen fått order om att invagga folk i trygghet genom att skriva att avtalet omges av lögner och ogrundade rykten.

Sent igår kväll lade till exempel Svenska Dagbladet ut en låst artikel med rubriken ”Myter florerar om FN:s ramverk om migration”. I ingressen kan man läsa att desinformation och förvirring just nu präglar debatten och Joanna Abrahamsson på Justitiedepartementet, som jag för övrigt jagade i flera dagar förra veckan utan resultat, menar att ”folk har läst saker om avtalet som helt saknar sanningshalt.”

Även Expressen går regeringens ärende och publicerade sent i går kväll en artikel med rubriken ”Så fungerar FN:s ramverk…

View original post 476 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s