Vad har regeringen Löfvén egentligen gjort för att förtjäna fyra nya år? Är Lööf och Björklund idioter, förrädare eller både och?

Jenny Piper

Vad har egentligen den före detta regeringen, numera övergångsregering och snart nygammal regering, gjort under sina fyra år vid makten som kvalificerar dem för en runda till?

Innan valet publicerades en debattartikel i någon av de större tidningarna som specificerade allt ”gott” som Stefan Löfvén hade genomfört under mandatperioden och visst leder många bäckar små någonstans till sist, men det var helt uppenbart att man underpresterat inom mina kärnfrågor – migration/integration, brott/straff, skola, vård och hederskultur, eftersom det inte fanns något konkret att peka på som skulle komma i närheten av att påverka.

Om man särskådar vad som toppar Sveriges problembörda mest, så är det just ovannämnda områden och det är förödande för samhället och dess medborgare. Då uppstår den naturliga frågan varför denna inkompetenta regering med Stefan Löfvén, Margot Wallström och Morgan Johansson i bräschen skall föräras fyra år till vid makten? Varje individ med sunt förnuft borde se…

View original post 401 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s