När spricker fasaden?

Peter Krabbe

himmel skanörKärnvapendetonation? Nej, solnedgång i kem-sörjan. Öresund augusti 2018.

I en intervju nyligen på Geoengineering Watch försöker Dane Wigington få den amerikanske flygvapengeneralen Richard Roellig att berätta om verksamheten med chemtrails och vädermanipulering. Under Danes tappra kryssande mellan skären framkommer ändå för den lyhörde att irritationen stiger även i den militära ledningen över väderprogrammets långtgående konsekvenser.

Det som är mest upprörande är dels att USA anser sig ha rätt till vädermanipulering genom att klassa detta som ett amerikanskt, nationellt säkerhetsintresse. Att med militära avsikter kunna påverka och styra vädret över hela jordklotet är alltså ett amerikanskt nationellt säkerhetsintresse. Sug på den karamellen. I praktiken anser man därmed sig redan ha rätten till globalt styre, utan att behöva bekymra sig om nationella regeringars åsikter och invändningar. Pentagons program Owing the Weather 2024 är ett underliggande dokument som jag skrivit om tidigare. Där finns målsättningen. I de sekretessavtal som USA skrivit med bl.a…

View original post 392 more words

2 thoughts on “När spricker fasaden?

  1. Den typen av solnedgångar går att uppleva, där det råder hög luftfuktighet. När jag befinner mig på Rodos och orkar masa mig upp i tid eller håller mig ute vid rätt tidpunkt på kvällen, så skulle jag få kunna uppleva färgrika solupp- och nedgångar varje dag. Har tagit ett och annat foto … Hur solstålarna kröker runt jorden är ett optiskt ‘fenomen’, där vattnet i atmosfären fungerar som prismor. Inget konstigt med det.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s