Dagens ledare i Aftonbladet tar parti för domprosten i Almedalen och tycker att polisens insats kräver en haverikommissionsutredning!

Jenny Piper

Nog för att Aftonbladet brukar vara ett lågvattenmärke i mångt och mycket men idag tar de banne mig priset! Denna krönikör Jonna Sima har skrivit många texter på sista tiden som jag noterat i förbifarten, men valt att inte kommentera även om hon har fel – det här är dock av en annan kaliber.

Kvinnan påstår alltså att domprosten i Almedalen som ringde i klockorna under debattören Tomas Gürs seminarium om integration är ett föredöme och att man ska tillsätta en haverikommission för att utreda polisens agerande kring “nazisterna” – vilket kan jämföras med Göteborgskravallerna år 2001. Jag undrar om hon var vid sina sinnens fulla bruk när hon skrev denna text?!

Gürs demokratiska seminarium innehöll inget hat, utan nio och en halv teser om vad som gäller för att eventuellt kunna styra upp landet, assimilation och integration samt brott och kriminalpolitik. Det är intressant i sammanhanget att Dinamarca från…

View original post 350 more words

Leave a comment