Realistbloggerskan Jennifer Cansington förd till sjukhus – misstänkt hjärtinfarkt

Realistbloggerskan Jennifer Cansington - Privat foto
Realistbloggerskan Jennifer Cansington – Privat foto

En vecka efter att medborgarjournalisten Bechir Rabani dör i en misstänkt hjärtinfarkt fördes idag hans kollega Realistbloggerskan Jennifer Cansington i ilfart till sjukhus efter en misstänkt hjärtinfarkt. Det bekräftas av Cansingtons sambo B. Tägtlund. 

Fabian FjällingGranskning Sverige fick idag en kort intervju med Tägtlund, som bekräftar att hon för närvarande befinner sig under observation. Det var vid tiotiden i morse som Jennifer Cansington föll bakåt med kramper i bröstet i sitt hem. Tägtlund var närvarande och ringde omedelbart efter ambulans. Krampen slog ut i vänster arm. Ambulans var på plats inom tio minuter.

”…dagar efter att Bechir Rabani avlidit har Realistbloggerskan, som också är känd som Jennifer Black eller Jennifer Cansington, förts med ilfart till sjukhus för vad som misstänks vara en hjärtinfarkt. Hon ligger under observation och är mycket svag.” – Granskning Sverige

Tägtlund säger i intervjun att paret upplevt stress efter Bechir Rabanis död för en knapp vecka sedan eftersom Bechir är en vän till Jennifer som med Rabani ska ha pratat dygnet innan Bechirs bortgång om ”viss information”.

Jennifer Cansingtons är grundare till organisationen, European Nationalist Association (ENA) och hon har kontakter med den ”nordiska alternativhögern” och före detta SD-toppen Christoffer Dulny, uppger vänstern som försöker skapa tvivel runt hennes person.

Text: NewsVoice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s