Om det nya perversa Sverige och införandet av NWO

10.11.2017 22:33

http://hagenbo.blogspot.se/2016/06/om-det-nya-perversa-sverige-och.html
Det kulturmarxistiska övertagandet av svensk media, svenska skolor, svenska högskolor, svenska universitet, svensk massmedia och svensk politik innebär en aktiv och medveten fördumning och en pervers normjustering av av främst våra barn. Det finns få undantag för smittan. Allt har med planen för NWO att göra, FN Agenda 2030. Läs här och här.

Som en normalt fri tänkande människa är det idag som att leva i en mardröm när man ser det ena perversa uttalandet, den ena perversa videon eller bilden lyftas fram i svensk media. Här är ett utmärkt exempel från Bonnierägda Expressen (som också äger DN).

Läs här artikeln med titeln “Vem eller vad styr DN?”.

Public Service sysslar lika mycket med agendasättande journalistik som DN gör och är inte längre opartiska utan ett verktyg för vänsterindoktrinering. Läs detta inlägg av Egor Putilov. Om vi inte kan ha tilltro till pressen är vi förlorade säger Edward Snowden här. Ack så rätt han har.

Morgonprogrammen i t.ex. TV 4 har utvecklats till en märklig exposé över besynnerliga diskussioner som är så icke intellektuellt stimulerande och märkliga att man som en normal människa somnar om trots att man nyss vaknat. Eller så förskräcks man å det grövsta (vilket är ett sundhetstecken).

Sverige har blivit en mardröm, kulturmarxismens högborg, satanisternas våta drömsamhälle. Vänsterfeminismen skapades enbart för att destabilisera samhället, få möjlighet att beskatta kvinnorna och förbereda för NWO säger Aaron Russo.

Planen i 8 steg är verkligen satanistisk. Läs här.

Våra barns klassiska barnböcker av Astrid Lindgren censureras och plockas undan. Skolböckerna prepareras med kulturmarxistisk propaganda från de bokförlag som globalisterna äger, t.ex. Bonniers. Läs denna text av Mauricio Rojas på Timbro om socialistisk politisk indoktrinering i skolböcker.

En av nedanstående bilder anses olämplig för barn. Gissa vilken?

Titta på bilderna här från en svensk barnbok “Melvin möter Vildis & Tildis” utgiven av förlaget Avaltea. Läs kommentarerna om boken här. Öppnar kidsens sinnen? Vad tycker du själv? Läs här.

Våra stackars barn tvingas ut i bisarra parader som här som visar ett pridetåg i Ukraina. Bilden hade lika gärna kunnat varit tagen i Sverige.


Och här ytterligare en bild som kan vara tagen i Sverige:

En Facebook-vän skrev:

Människor får för mig vara hur de vill, men våra barn skall ej utsättas för detta. Jag förstår att så många ungdomar i detta land mår dåligt, att de t.o.m. väljer att ta sitt liv.

Våra barn ska växa upp med Pippi och Alfons och få vara barn så länge som möjligt. Livets allvar präglar dem fort nog ändå, verkligheten kommer fort nog ändå, utan att vi behöver indoktrineras med sjuka, perversa saker. Sådant kan människor hålla innanför sina egna dörrar och den promille som sysslar med dylika ting får gärna hållas, men pådyvla ej mina barn och barnbarn detta…..

En annan Facebookvän skrev:

Homosexualitet ska accepteras men inte glorifieras. Artens framtid hänger på mamma+pappa=barn. Det är det naturliga. Får inte kvinnor i genomsnitt 2,1 barn per kvinna så dör folket ut.

Två män kan av naturen inte få barn med varandra. Inte två kvinnor heller. Det måste av nödvändighet vara man och kvinna inblandade för att det skall resultera i barn.

Detta är självklarheter. Ändå så hänger vi oss till att uppmuntra ökat homosex-agerande genom glada gayparader och färgglatt glitter med glada människor, alltså en folkfientlig rörelse som leder till vår undergång.

Visst man kan som kvinna låta sig insemineras o.s.v, men det innebär konstgjorda familjer för barnen, eller att växa upp med bara en förälder.

Dessa barn får sneda uppfattningar om en sund, naturvänlig och hållbar familjebildning. De lär sig inte den naturliga “mamma-pappa-barn”-familjen och vi får söndriga dysfunktionella medborgare.

Detta gäller främst i Västvärlden där allt homo glorifieras utan eftertanke. Även den svenska kyrkan har ju hakat på homotrenden och hjälper till att glorifiera den. Helt sjukt!

Hela samhällsstrukturen skulle behöva läggas om. Stoppa inflödet av migranter, och satsa på svenskarna (etniska svenskarna).

Uppmuntra kärnfamiljen, se till att de svenska ungdomarna kan få en egen bostad som underlättar familjebildning.

Nu får dom vänta så många år på egen lägenhet så att det kanske inte hinner bli något barn alls, eller bara ett barn. Därför sluttar kurvan neråt.

Underlätta par- och familjebildning genom att se till att de får bostad, samt erbjud bonus till dem som skaffar fler än två barn, liksom ge bättre möjligheter att vara hemma med sina barn.

Uppmuntra till fler barn! Detta skulle säkert också ge gladare och mer harmoniska människor. Ska alltså gälla bara etniska svenskar – inte andra redan barnrika folk.

En manlig Facebookvän som är homosexuell skriver:

Jag är ju homosexuell själv som sagt men har aldrig känt samhörighet med dessa grupper och kan helt ärligt säga att jag inte har mer än två gay-vänner för jag klarar helt enklet inte av att umgås med dem. 
Deras ytlighet och totala översexualisering är för mig djupt tragisk och självdestruktiv på väldigt många sätt.
Jag aldrig förstått varför det behövs ett tåg genom städer med allsköns märkliga sexualiserade individer som måste exponera sig maximalt för att veta vem de är?
På något sätt finns det en djup sorg i den oerhörda ytlighet och osäkerhet de flesta av dessa individer måste bära och projicera på sin omgivning för att göra ett försölk att komma till freds med sig själva och sin sexualitet!
Ja, det som sker handlar om kulturmarxistisk indoktrinering syftande till att bryta sönder de naturliga strukturer som naturen skapat, familjen, könet, länders kultur, etik, moral. HBQT-rörelsen är till stor del en del av extremvänstern, och med detta följer hat och våld.

Läs: http://nyadagbladet.se/inrikes/hot-hat-och-vald-fran-hbtq-aktivister-vid-goteborgsfestival/.

Befolkningsutbytet skall accelereras och naturlig reproduktion hos svenskar skall minska ännu mer så att befolkningsutbytet går snabbare. En muslimsk kvinna föder i genomsnitt 3,1 barn globalt sett.

Rubb och stubb som är självklart för oss som älskar vårt land och vår kultur ska knäckas på mitten och det ska ske genom en kataklysm.

Marxisten Engels citerade Göthe: “All that exists deserves to perish”. Läs här.

Det är ingen slump att Lucifer porträtteras med två kön.

Människor här knallar runt med högt huvud, kallar sig “scientister”, “humanister” etc, ofta med ett religionsförakt i grunden utan att ha en susning om att man i själva verket är Luciferian utan att vara medveten om det.

Dyrkandet av Lucifer är en del av The New World Order och vi kommer säkert få se fler och många tatueringar som denna demoniska tatuering framöver.


Denna bild på Annika Lantz från Pride i Stockholm får tjäna som en illustration på det nya bisarra och perversa Sverige som svensk kulturmarxistisk media gärna ger sändningstid och spaltmeter i tidningar. Allt för att indoktrinera oss syftande till att krossa familjen och sedan nationen.


Ett annat bevis på hur sjukt Sverige är att personer som definierar sig som “hen” skall få bada topless i badhus enligt ett beslut av DO. Läs här.

Gud har han det inte lätt idag. Han behöver hjälp av ALLA kristna att förkunna det enda sanna evangeliet.

Lucifer vinner till synes seger efter seger och till och med Svenska kyrkan, och katolska kyrkan, viker sig för Luciferianerna/Satanisterna OCH Islam. Svenska kyrkans kurs i kristen tro erbjuder numera koranstudier. Läs här.

Vatikanen är hemvist för antikrist. Läs vad David Nikao skriver här och på bild nedan.

Svenska kyrkan som inte längre är kristen utan kulturmarxistisk ordnar koranstudier.

Här kan du enkelt och snabbt gå ur Svenska Kyrkan som fullständigt svikit sina kristna ideal.

Visste ni förresten att frihetsgudinnan i New York är en Luciferiansk frimurarsymbol? Inte? Läs här.

Marxismen och Satanismen frodas överallt, speciellt i svensk media, inom ramen för införandet av NWO där även Påven är med och är i själva verket en av de ledande figurerna i NWO.

Titta på dessa chockerande videos från öppnandet av världens längsta tunnel i Schweiz. Detta är dyrkande av satan som Illuminati sysslar med för NWO. Och de bryr sig inte ens om att dölja sin agenda längre. Vill du förstå det som sker i världen? Läs då denna bok med titeln “The 13 Satanic Bloodlines – Paving the Road to Hell” av Robin de Ruiter.

Respekten för tidigare generationers slit och ansträngningar för vår skull smulas sönder. Vilket kan illustreras med ett citat av Marx:

The tradition of all dead generations weighs like a nightmare on the brains of the living.

Vi ser resultatet i svensk sjuklöverpolitik varje dag som helt lojalt arbetar med införandet av NWO inkluderande det folkutbyte som är en del av Kalergiplanen.

Sverige går sönder, vi är på väg mot en totalitär Marxistisk diktatur enligt FN Agenda 2030. En global maktelit förstör demokratin i Sverige som Lars Bern skriver här. I utbyte får vi en totalitär Marxistisk diktatur där Lucifer dyrkas.

Det är hög tid att slå tillbaka mot ondskan och vansinnet. Kanske är det redan försent?

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/om-det-nya-perversa-sverige-och-inforandet-av-nwo1/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s