WTF?

Så var det dags igen då, en sexbok för nyanlända. Det kunde man se på TV4:s Nyhetsmorgon idag och är en bok av Inti Chavez Perez.

Måste man alltid vara så bisarr när man ska ta upp sånt här? Mimmi Pigg med människokropp ovanpå en man samtidigt som en annan kvinna sitter bredvid med en sorts piska (eller vad ska det vara?) i högsta hugg? Det är alltså vad nyanlända ska få som en sorts undervisning? På riktigt?

Chavez Perez kan man se här mysa runt på Heterohatets dag, börjar ca 30 sek in. En heterohatare alltså. Visst låter det bisarrt?

Sådär ser det ut när såna som Chavez Perez (RFSU/RFSL/liknande) vill informera.

**********

För ett tag sedan kunde man läsa om att vikingarna i princip var muslimer. Det var i alla fall vad man ville skulle vara sant. Det allah förstod direkt, att det var rent humbug…

View original post 838 more words

3 thoughts on “Sexbok för nyanlända mm

 1. Med hänvisning till inslagets natur avstår undertecknad från att dela det, äcklad av att åter nödgas notera en demoralisationsprocess som endast visar tecken på att accelerera, och där rikets förhatliga styre förlänar eroticism med explicita inslag av identitetsförvirring och allehanda depravationsakrobatik status av normativt ideal.

  I en tid då de bestialiska sexuella övergreppen samt rån- och våldsbrotten uppvisar en statistik som saknar motstycke och där den importerade kriminaliteten och dysfunktionaliteten i allt vidare utsträckning tvingar oss alla att ur säkerhetssynpunkt iaktta inskränkningar och avsteg från normala rutiner och aktiviteter, fortsätter makthavarna och deras medlöpare sända signaler som utgör direkta hot mot den allmänna säkerheten och moraluppfattningen.

  Ovan förevisade styggelsealster presenterar ett utmärkt exempel ur den groteska globalistagendans psykopolitiska nedbrytningsaktioner, där HBTQ-lobbyisterna och skörlevnadsaktörerna i egenskap av den dolda maktens nyttiga idioter optimerar sina exhibitionistiska strävanden, omedvetna om att deras Prideparaderande och urartade uppvisningar fyller en vital funktion som avledningsmanövrar där den stora massan skall distraheras och därmed undgå att registrera samhällets totala sammanbrott.

  För proglobalismens promiskuösa predikokonst – bevare oss, Herre Gud!
  Andreas, värdekonservativ nationalist, realist, troende kristen samt förespråkare för dödsstraffets återinförande.

  Liked by 1 person

 2. Bäste Andreas, kunde inte vara mer överens med det du skriver! Sjuka yttringar kommer från sjuka sinnen där de lägre instinkterna helt tagit överhanden!
  Vad de som ligger bakom detta inte inser är att de avslöjar detta inför allmänheten av vilka det största flertalet icke tjusas av det utan istället ökar sina insatser för att bryta denna galna och nedbrytande propaganda från mörkrens djup.
  Conny, som fortfarande tror att sanningen skall göra oss fria 🙂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s