Sverige o politisk korrekthet

Angry Foreigner talar fritt i om vad han anser om immigrationen, kulturkrockar, bostadskrisen och den svenska politiken. Inlägget Angry Foreigner – ”Sweden is what happens when you make political correctness the state religion” dök först upp på NewsVoice.

via Angry Foreigner – ”Sweden is what happens when you make political correctness the state religion” — NewsVoice

Advertisements

2 thoughts on “Sverige o politisk korrekthet

 1. Min uppfattning är att ingenting kan ske om förutsättningarna inte är skapade. Det som sker i Sverige har att göra med Orsak och Verkan. Här tänker jag på Karma Lagen och allt Sverige har gjort mot andra länder en gång i tiden. Och hela tiden gör! Det sägs att Bofors tillverkar många vapen som exporteras till länderna där flyktingar i sin tur kommer ifrån.

  Det tråkiga är att problemen som uppstår i dessa spår inte får diskuteras. Så fort man har en egen åsikt i frågan är man förpassad på hyllan med en etikett. Dessa etiketter ändras ständigt för att rädslan för att vara förpassad till en hylla och få en etikett kvarstår.

  Det som slår mig mest är all prat om nazister under andra världskriget och jämförelse av dagens medborgare som vill diskutera samhällsproblem med dessa. Mantran består av att blicka bakåt och skuldbelägga en viss nation i all evighet och använda detta i nuet medan det pågår ett storkrig mot mänskligheten initierad av länder som kallar sig demokratier.

  Dagens debattklimat påminner mig om slakten av en gris. Locka grisen i båset med att dölja din egentliga avsikt och sedan skjut. Vem är det som blir skjuten här? Den svenska nationen. Vad är en svensk nation? Det är en samling av vanor och värderingar som kallas tradition. Vissa vill vrida klockan tillbaka och kämpar för bevarandet av det som har varit.
  Frågan som uppstår är vad det är man vill bevara? Att bete sig som en sann medmänniska, att se sig själv i andras ögon behöver varken traditioner eller nationalgränser. Att respektera och vara respekterad borde vara huvudlagen i en modern nation! Att människor kommer att gruppera sig för att kunna leva i gruppen enligt sina föreställningar om livet, är det något fel med det? Tänk verkligen efter!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s