Proof: Israeli Terrorists Planned and Executed 9/11 False Flag

Israel a rich target for 9/11 researchers Feb 18, 2017: 9-11 Revisited, Christopher Bollyn Exposes Israeli Zionists Richard Gage, AIA and founder of  AE911Truth has thousands of building profession…

Source: Proof: Israeli Terrorists Planned and Executed 9/11 False Flag

Advertisements

2 thoughts on “Proof: Israeli Terrorists Planned and Executed 9/11 False Flag

 1. Vid 9/11 användes det vapen som är beskrivna i bibeln då Jerikos murar föll. Här menar jag vapnen som fungerar på basis av ohörbara ljudvågor och förgör allt till damm. I.o.m. att allt består av energi som vibrerar med en viss hastighet, den som har nyckeln till hur man kan störa denna energi kan påverka materia så att den faller sönder.

  Ska jag vara lite tydligare så finns det en energikraft som vissa kallar Källan, andra kallar den Gud o.s.v.
  Å andra sidan finns det krafter som har lärt sig att deformera denna energi för att ha makt över delar av skapelsen. Det är dessa krafter som använder dessa hemliga vapen.

  Skulle vi ta bort alla sagor om terrorister, flygplan, sprängämnen, eld, vad skulle vi ha kvar då? Skulle det vara begripligt för en människa om man på nyheterna sade att tvillingar bara försvann p.g.a. att någon ändrade de energetiska förutsättningar?
  Jag tror inte det.

  Närmast sanning är dr. Judy Wood. Hon skriver om teater eld (eld som inte var riktig eld) och om en kraft som gjorde att bilar och människor leviterade. https://youtu.be/sRlYwyqDA3Y

  För en vanlig människa som vet föga om energier, kan ovanstående te sig som absurt. Erkänner man bara några enkla sanningar som att man skapar sitt liv själv, lika drar till sig lika, kommunikation mellan allt levande som den hundrade apan, kommunikation mellan växter, intuition o.s.v. då förstår man att allt är sammanbundet med energin som är en levande kommunikationskanal mellan oss alla därför att allt strålar ut en specifik vibration.

  Har en mörk kraft nyckeln till denna vibration i form av destruktion så kan man förstöra i princip vad som helst.

  Definitionen av mörk kraft är en grupp energier som har beslutat sig att använda sina kunskaper för att ha makt över andra och lämnar sitt avtryck i det skapelse som de har makt över. De kan ha makt över en viss del av skapelsen bara då om skapelsen tillåter detta. Varje människa har ett frö i sig som leder rakt till Källan och därmed kan komma ur en förgörande dualitet. Därför ser jag inte dessa mörka krafter som något negativt. Det är bara ett sätt för oss att glömma bort vår egentliga potential och leka lekar som leder till död och förstörelse.

  Liked by 1 person

 2. Tack,Ivan, för välskriven kommentar som jag helt instämmer i! Andelen människor som inser de lögner vi matats med under lång tid bara växer hela tiden och jag tror faktiskt att i slutänden kommer saker och ting att räta ut sig! 🙂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s